Geruchten
11 april 2009 - Ron Smeets

Nokia 5530 touchscreen op komst

Als we dit gerucht mogen geloven dan komt Nokia aan het eind van deze zomer met een nieuw Touchscreen XpressMusic toestel op de proppen, de 5530.

Waarschijnlijk wordt dit ook een Symbian S60v5 Touch model. Enkele andere specs die genoemd worden zijn een 2.9 inch display, 3.2 megapixel camera, 3.5mm headset aansluiting, WiFi, FM Radio met RDS en een microSD geheugenkaart gleuf. Afbeeldingen zijn er helaas nog niet.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.