Toestellen
06 oktober 2006 - Ron Smeets

Nokia 5500 opnieuw uitgebracht als 'Sport Music Edition'

Modellen als de 5500 van Nokia dreigen nu en in de toekomst ten onder te gaan aan hausse van multimedia en andere high-tech toestellen die de Finse fabrikant steeds talrijker op de markt zet.

In een poging om ook de 'instap modellen' die niet doorspekt zijn met de laatste features en snufjes aan de man te brengen worden steeds meer toestellen die al langer in de winkels liggen op details gewijzigd en opnieuw uitgebracht.

Het nieuwste voorbeeld hiervan is de 5500 'Sport Music Edition'. Het toestel heeft een sportieve facelift ondergaan en wordt standaard geleverd met een 512Mb microSD kaart (voor je MP3's) en een trendy draagriempje. En dat was het dan ook. Binnenkort verkrijgbaar voor ca 350 Euro (zonder abonnement).Gerelateerde links:
De Nokia 8800, Aston Martin edition
nauwelijks verschil tussen oude 6280 en nieuwe 6288
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.