Toestellen
12 maart 2009 - Ron Smeets

Nokia 5330 XpressMusic fotoshoot

Een van de drie nieuwe muziektoestellen die Nokia gisteren aankondigde was de 5330 XpressMusic. Tijdens mijn bezoekje aan de Finnen in Brussel kon ik ook dat toestel van dichtbij bekijken.

Helaas lag er alleen een niet-werkend prototype dus over de functies en dergelijke kan ik nog helemaal niets zeggen. Uiterlijk denk ik dat de 5330 het wel eens goed zou kunnen gaan doen onder de dames. Het is een relatief compact en strak vormgegeven slider. Geniet van de foto's ;-)

Nokia-5330-Front
Nokia-5330-Back
Nokia-5330-Side-a
Nokia-5330-Top
Nokia-5330-Camera
Nokia-5330-Bottom

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.