Geruchten
28 juli 2010 - Ron Smeets

Nokia 5250 duikt op in de Ovi Store

Nokia heeft al diverse touchscreen toestellen gelanceerd in de 52XX serie, maar de 5250 hadden we nog niet eerder gezien.

Dat toestel is op dit moment (voor zolang het nog duurt) te zien in de Ovi Store (zie afbeelding). Je kunt hem vinden als je een toestel wilt selecteren. Het plaatje is niet echt groot maar wat wel opvalt is dat de 5250 die hierop afgebeeld wordt meer weg heeft van de Nokia X6 dan van de andere 5200 serie modellen.

Verder is er nog niets bekend over de 5250 maar waarschijnlijk zullen de specs niet veel verschillen van die van zijn broertjes, de 5230 en 5235. Maar goed, vooralsnog houden we het op een slip-of-the-webmaster bij Nokia. De toekomst zal moeten uitwijzen of dit toestel daadwerkelijk bestaat en zo ja, wanneer hij op de markt gaat komen. Nokia-5250-a Nokia-Ovi-5250-Select Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.