Toestellen
08 juli 2009 - Ron Smeets

Nokia 3720 verder mishandeld

Ruim twee weken kon ik jullie als eerste een foto van de Nokia 3720 voorschotelen. Afgelopen weekend doken op Nokia's eigen Blog enkele filmpjes op waarin het toestel getest werd als Rugby- en Golfbal.

Inmiddels zijn nog drie testfilmpjes online gezet. Dit keer wordt het toestel onder andere in een zwembad, glas bier en vanaf een ladder gegooid.

http://www.youtube.com/watch?v=C4JPUJA5Nu4http://www.youtube.com/watch?v=Kk_gDGYtaLAhttp://www.youtube.com/watch?v=r3gOEonJL7o
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.