Toestellen
29 september 2009 - Ron Smeets

Nokia 3720 ernstig mishandeld

De Nokia 3720 is een toestel dat tegen een stootje kan. Bewijs daarvan werd enkele weken geleden al door de Finse fabrikant zelf geleverd in de vorm van enkele video's waarin het toestel als voetbal, onder water, op een ladder en verschllende andere manieren mishandeld werd.

GSM Helpdesk heeft afgelopen weekend ook een exemplaar van de Nokia 3720 in handen gehad en het resultaat daarvan kun je in onderstaande video bekijken. Een tipje van de sluier? Twee halven maken nog geen hele ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.