Geruchten
03 januari 2011 - Ron Smeets

Nokia 3700 Classic gespot, maar mogelijk ook al geannuleerd

De Nokia 3700 Classic ligt niet in de winkels maar als we deze promotievideo mogen geloven dan is het toestel wel gemaakt. Wat mij in ieder geval het meeste in het oog sprong bij het zien van dit filmpje is het gebogen, 'banaanvormige', ontwerp van het toestel.

Eigenlijk jammer dat deze (nog) niet in de winkels ligt. En het gerucht gaat zelfs dat de Nokia 3700 Classic die winkels ook nooit zal gaanm bereiken. Jammer, want hij had natuurlijk prima gepast in het rijtje met de 8110 en 7110 uit vervlogen tijden van dezelfde Finse fabrikant ;-)

De video:

nokia from chris homer on Vimeo.

Via

Ow ja, voor wie zich afvraagt waarom de naam 3700 Classic wel een belletje doet rinkelen. Dat komt waarschijnlijk doordat de Nokia 3720 Classic, een relatief goedkoop toestelletje dat tegen de nodige ontberingen kan (spatwaterdicht, stofvrij en shockproof), wel een bestaand model is ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.