Toestellen
12 augustus 2008 - Ron Smeets

Nokia 3610 wordt een mid-range clamshell

De Finse toestel fabrikant heeft vandaag wederom een nieuw mid-range toestel geintroduceerd.

De 3610 Fold wordt een quad-band clamshell met 1.3 megapixel camera, een 2 inch hoofd display en een microSD geheugenkaart gleuf voor maximaal 4GB extra opslag capaciteit.

Verder heeft de 3610 ook nog een extern display waarop standaard een analoge klok getoond wordt maar ook ruimte biedt voor de weergave van inkomende (of gemiste) oproepen en SMS berichten.

De 3610 zal binnenkort (dit kwartaal) al in de winkels verschijnen. De adviesprijs, exclusief BTW en abonnement, ligt op 125 Euro.Gerelateerde links:
Nokia clamshell met duo (touchscreen) displays
Nokia 6555: stijlvolle midrange 3G clamshell
Nokia 6085, een veelzijdige mid-range clamshell
Nieuwe midrange Nokia clamshell
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.