Geruchten
31 oktober 2007 - Ron Smeets

Nokia 3555 op komst?

Nog niet zo lang geleden introduceerde Nokia de 6555 design clamshell.

Als we deze foto's en het gerucht mogen geloven dan heeft de Finse toestelmaker een vergelijkbaar, goedkoper, model gepland staan, de 3555 wellicht?

Veel meer dan dat dit een quad-band GSM met UMTS en een camera zou zijn is er over de specht nog niet te zeggen. Op de laatste foto (helemaal beneden, na de klik) is op de stikker aan de binnenzijde van het toestel te zien dat dit nog een prototype is.

Ow, en de liniaal die er langs ligt geeft inches aan, geen centimeters, dus deze Nokia is, dichtgeklapt, zo'n 11cm lang ;-)Gerelateerde links:
Nokia 6555: stijlvolle midrange 3G clamshell
Nokia 6555 heeft een échte analoge klok
Nokia 6555 vanaf vandaag leverbaar
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.