Toestellen
31 oktober 2006 - Ron Smeets

Nokia 330 Navigator officieel aangekondigd

De afgelopen week werd deze nieuwe Nokia eerst nog aangezien als mogelijke opvolger voor de Internet Tablet 770, maar inmiddels is er een ander toestel, de 870, dat daarvoor in aanmerking schijnt te komen.

De 330, zo heeft Nokia vandaag officieel bekend gemaakt, wordt de eerste navigatie PDA van de Finse toestelmaker en zal nog dit jaar, ook in Europa, in de winkels liggen. Bellen kun je er overigens niet mee, ondanks dat ie het Nokia merk draagt.

Het model dat nog voor de kerst uit moet komen heeft een 2GB memorycard met daarop de Europese kaartgegevens, Route 66 Navigate 7, van NavTEQ. Het display is een 3.5inch touchscreen TFT. De 330 gaat ongeveer 360 Euro kosten, ex. BTW.Gerelateerde links:
Nokia 870 als opvolger voor de 770?
Wordt de Nokia 330 de opvolger van de 770?
Nokia blijft het proberen: nu ook navigeren met de 770
De Pocket Loox N100 serie navigatie PDA's
Nokia's multimedia en navigatie car kit
Twig GPS phone met NavTeq navigatie
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.
Warning: include(cookie_banner.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314 Warning: include(): Failed opening 'cookie_banner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314