Toestellen
26 september 2005 - Ron Smeets

Nokia 3250: low-budget musicphone

Dat musicphones 'hot' zijn is al lang geen verassing meer. Steeds meer toestelfabrikanten komen, als we alle geruchten en publicaties mogen geloven, binnen nu en enkele maanden met walkman- en musicphones op de markt.

De Nokia 3250 is een van velen die er aan staat te komen. Vermoedelijk wordt het een low-budget versie van de N91 waarvan de release vooralsnog uitgesteld is tot na de kerst.

Hoewel het er dus alle schijn van heeft dat de 3250 minder opties en gadgets zal krijgen dan de N91 ziet ie er op het eerste gezicht niet minder fraai uit. Het draaiende schermgedeelte doet zelfs een beetje denken aan LG's C960 design camphone.

Ook de 3250 zal overigens niet voor 2006 in de winkels liggen. Op Mobileburn zijn alvast wat uitgebreide specs te bekijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.