Toestellen
05 februari 2008 - Ron Smeets

Nokia 3120 Classic aangekondigd

Op Nokia's Press Bulletin Board is de officiele aankondiging verschenen van een nieuw mid-range 3G toestel, de 3120 Classic (niet te verwarren met de oude 3120).

Het toestel beschikt over een 2 inch QVGA display, 3G support, een 2 megapixel camera met flits en en VGA camera op de voorzijde voor videobellen.

Verder specs spreken over uitbreidbaar geheugen (maximaal 4GB), Push mail en IM functie en een Muziek speler die de meest gangbare formaten ondersteund (MP3, MP4, AAC, AAC+, eAAC+, etc.).

De 3120 Classic komt in Q2 van dit jaar op de markt en gaat, zonder BTW en abonnement, rond de 150 Euro kosten. Hij wordt onder andere leverbaar in vier trendy kleuren, Graphite, Plum/Powder White, Deep Red en Chestnut Brown.Gerelateerde links:
Drie nieuwe mid-range Nokia's: 6267, 3500 en 6121
Nokia's midrange 3109 'Classic'
Faked in China: de Nokia 6120 Classic
Twee nieuwe low-end Nokia's: 1209 en 2600 Classic
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.