Geruchten
06 november 2007 - Ron Smeets

Nog vier Sony Ericsson concepten

Vandaag zal de Zweeds-Japanse toestelmaker een aantal nieuwe toestellen aan het grote publiek voorstellen.

De geruchtenmolen draaide de afgelopen weken daarom weer op volle toeren en we hebben weer van alles voorbij zien komen, van M610i via de W890i tot de K660i en natuurlijk ook de nodige concepten.

Over enkele uren zullen we meer weten maar tot die tijd zijn hier nog een drietal concepten, zonder verder commentaar (dat laat ik aan jullie over ;-)).

Van boven naar beneden zie je de P5 (een iPhone killer?!?), de W1000, nog een P5i concept en de W870i.Gerelateerde links:
Sony Ericsson K660i komt er aan
Nieuwe foto's van de Sony Ericsson W890i
Nieuwe aankondigingen Sony Ericsson
Meer foto’s van de W880i opvolger gespot
Windows Mobile toestel van Sony Ericsson op komst?!
Eerste foto’s van een nieuwe Walkman Phone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.