Nieuws
01 oktober 2010 - Ron Smeets

Nog twee Windows Phone 7 video's

Het zijn niet de eerste en het zullen ook zeker niet de laatste Windows Phone 7 hands on video's zijn die online gepubliceerd is. De boys van IntoMobile kregen een demo van John, een Microsoft medewerker die hen de meest belangrijke (nieuwe) features van Windows Phone 7 liet zien. De tweede video is de officiele promo van Microsoft zelf.

Ze komen ook allemaal weer voorbij, van het actieve lock-screen via de Live Tiles en de Hub's tot en met Bing Apps, Zune Pass en Xbox Live. Enfin, kijk zelf maar.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.