Geruchten
11 september 2007 - Ron Smeets

Nog twee foto's van de nieuwste Treo 500 uitgelekt

De foto's hierboven en na de klik zijn uitgelekt via Alles Windows Mobile en tonen duidelijk aan dat de Treo 500 onder andere in een zwarte en witte uitvoering verkrijgbaar zal zijn.

Beide foto's tonen overigens de Vodafone versie van het toestel dus de kans is heel groot dat de Treo 500, net als de Treo 750, voorlopig alleen via Vodafone te koop zal zijn.

Het feit dat tijdens de persconferentie van Palm, morgen in Amsterdam, ook een plek is ingeruimd voor Vodafone en Microsoft versterken dan vermoeden nog eens.Gerelateerde links:
Europese versie van de Centro wordt de Treo 500?
Presentatie nieuwe Palm Treo op 12 oktober?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.