Geruchten
12 juni 2007 - Ron Smeets

Nog twee ‘concept’ Sony Ericsson's: de K850i

Over twee dagen is het zover. Sony Ericsson’s ‘Next Big Thing’ in Berlijn. De afgelopen dagen zijn her en der de nodige geruchten, ‘concepten’ en photoshop versies van nieuwe Sony Ericsson toestellen.

Enkele uren geleden zagen we nog de K1i en Mc700i voorbijkomen. Als je het mij vraagt geen toestellen die we donderdag onthuld zullen gaan zien worden.

Hetzelfde geldt zowel voor boven- als onderstaand (na de klik) concept van de K850i. Ja, het toestel hieronder heeft wel wat weg van de W950 en de bedenker heeft er ook een 5 megapixel camera in verwerkt, maar ook deze photoshop productie zal niet in de buurt van de werkelijkheid komen. Dat durf ik best te stellen.

Ook het toestel hierboven ziet er niet verkeerd uit, maar ook dat zal niet de uiteindelijke vormgeving van de K850i zijn (als de 5MP Cybershot Phone dat typenummer al meekrijgt).

Mocht ik er donderdag avond toch helemaal naast blijken te zitten, dan heb ik ‘m in ieder geval als een van de eersten gezien ;-)Gerelateerde links:
De Sony Ericsson K1i en MC700i
Aftellen tot Sony Ericssons 'Next Big Thing'
SE primeurs in Berlijn: Shinobu, Sofia, Mooi en Anastasia
Nieuwe Sony Ericsson Walkman- en Cybershot phones
Sony Ericsson presenteert 5 megapixel toestel op 14 Juni
Concept toestellen: Nokia N74 en Sony Ericsson K900i
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.