Nieuws
08 september 2011 - Ron Smeets

Nog één week kans maken op vrijkaarten voor Droidcon

Het duurt nog even, 22 en 23 november, voordat de eerste Nederlandse editie van Droidcon van start gaat, maar de Eartly Bird tickets schijnen al uitverkocht te zijn.

Mocht je dus geen 195 euro willen neertellen voor een kaartje, dan kun je nog één week kans maken op een van de drie vrijkaarten die wij weggeven. Wat je daarvoor moet doen, voor wie het niet meer weet, kun je hieronder lezen.

Stuur een foto van jezelf met een Android toestel of Tablet naar redactie@mobilecowboys.nl en zorg ervoor dat die foto uitstraalt waarom jij persé bij droidcon aanwezig wil zijn. Alles mag, maar houdt het wel netjes ;-)). Je kunt je foto inzenden tot 15 september, 23u59. Kort daarna maak ik de drie winnaars bekend, inclusief de publicatie van de winnende foto's. Succes!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.