Nieuws
05 februari 2006 - Ron Smeets

Nog één week. . .

. . .En dan vult deze Cowboy zijn koffer om zich vier dagen in het walhalla van de Mobiele wereld te storten op de 3GSM World Conference in Barcelona.

Dit wordt, voor ons, samen met de CeBIT een maand later ongetwijfeld het grootste event van 2006 en ik moet ook eerlijk toegeven dat ik bijzonder gelukkig was toen onze pers accreditatie voor Barcelona werd goedgekeurd.

Tijdens de conferentie zullen we jullie natuurlijk continu op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen, toestellen en andere mobiele diensten en producten die daar voor het eerst het daglicht zullen zien. Wordt vervolgd!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.