Geruchten
06 november 2006 - Ron Smeets

Nog minder PS3's naar de winkels dit jaar

Dat voorspelt game producent EA. Na alle tegenslagen die Sony de afgelopen maanden heeft moeten verwerken rondom de PS3 en de laptop accus kan dit er ook nog wel bij.

Volgens EA zullen dit jaar niet meer dan 500.000 tot 800.000 PS3's hun weg naar de Amerikaanse consument vinden in tegenstelling tot de 1 tot 1.2 miljoen apparaten die Sony zegt te zullen leveren.

Het is natuurlijk afwachten hoeveel nieuwe PlayStation consoles uiteindelijk geleverd zullen worden en die waarheid zal wel ergens in het midden liggen. Sony staat al jaren bekend om het feit dat ze de situatie rondom de levering van nieuwe gameconsoles vaak te rooskleurig inzien. En de concurrentie ziet de Japanse producent maar al te graag over haar eigen benen struikelen. . .

In ieder geval kunnen de Amerikaanse consumenten zich weer voorbereiden op een robbertje vechten in de winkels en online tegen elkaar opbieden op eBay. Er zullen voor de Kerst ongetwijfeld PS3's voor meer dan 2000 dollar van eigenaar verwisselen. Dat is mijn voorspelling.

Misschien is het zo slecht dus nog niet dat wij de PS3 pas in Maart 2007 in de winkels mogen verwachten.Gerelateerde links:
Sony accu debacle kost meer dan PS3 vertragingen
De PS3 doos en illegale import.
Nog langere wachtrijd voor de PS3?!?
Videopreview van de werkende PS3
PS3 komt toch NIET in November
Wederom berichten over tekort aan PS3 consoles
Tekort aan PS3 consoles voorspeld
PS3 komt voor de kerst
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.