Geruchten
08 september 2014 - Ron Smeets

Nog meer video's van een werkende iPhone 6

Afgelopen dagen zijn diverse video's opgedoken van een werkende 4.7 inch iPhone 6. Het toestel waarvan ik vorige week te horen kreeg dat de goedkoopste versie 829 euro moet gaan kosten

Gisteren postte ik al een ietwat langere video, maar die verdween al snel weer van YouTube. Hieronder staat een afspeellijstje met vier korte video's van de iPhone 6. Of ze echt zijn? Dat zullen we morgenavond (dinsdag 9 september) rond half acht zeker weten.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.