Accessoires
24 november 2005 - Ron Smeets

Nog meer USB kerstversiering

Nadat we een paar dagen geleden al over de USB kerstboom schreven, kon het natuurlijk niet uitblijven dat lezers ons attenderen op nog meer van dat soort 'kitsch'.

Ziehier een prachtige collectie met onder andere een verlichte kerstboom en sneeuwpop met roze muts en sjawl.

In tegenstelling tot de vorige USB Kerstboom zullen deze gadgets niet onopvallend naast je laptop staan. Zowel de boom als de pop veranderen continu van kleur en de boom kan zelfs zingen! En dat voor nog geen 15 Euro per stuk, het moet niet gekker worden!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.