Geruchten
08 februari 2007 - Ron Smeets

Nog meer Nokia geruchten: N89, N10i, N97, N98 en N900

Enkele uren geleden postte ik een bericht over de moghelijke onthulling van de N77 tijdens 3GSM, volgende week, in Barcelona.

Op zoek naar meer informatie kwam ik via Blogger Jurjen op het Russische spoor van nog een sloot aan nieuwe N-Series toestellen die op komst zouden zijn, de N89, N10i, N97, N98 en de N900. . .

Van alle toestellen bestaan alleen nog maar foto's zonder verdere specs of andere info. Wat er waar zal blijken te zijn van deze geruchten is nog maar zeer de vraag. Temeer omdat op dezelfde Russische site ook de N97 weer opduikt die er deze keer heel anders uit ziet dan bij de eerdere geruchten. Daarnaast staat er ook een foto van de N95 die totaal verschilt van de N95 die binnenkort op de markt komt. Om nog maar te zwijgen van de 'Russische versie' van de N93I.

Op de foto van de N89, hiernaast afgebeeld, is boven het display te zien dat hij MPEG4 kan afspelen. Hieronder staan de andere foto's:Gerelateerde links:
Wordt de Nokia N77 TV GSM in Barcelona onthuld?
Nokia N80 Internet Edition boordevol software
Nokia reageert op N83 geruchten
Weer een nieuw N Series Nokia?
Nokia verkoopt miljard mobieltjes
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.