Toestellen
24 oktober 2005 - Ron Smeets

Nog meer LG GSM's op komst

De Koreanen bij LG hebben goed gekeken naar hun collegae bij Samsung. Daar is het gebruikelijk om eens in de zoveel maanden vrijwel dagelijks een nieuw toestel te introduceren.

LG doet daar de afgelopen dagen nog een paar schepjes boven op. Terwijl de eerdere berichten over een viertal nieuwe GSM modellen nog vers in het geheugen liggen ligt het volgende stapeltje toestellen al weer klaar.

Deze keer gaat het om twee DMB toestellen, de LD1200 en SB120, de reeds eerder geblogde 5MP design-camphone C960, de W810 clamshell musicphone en de ultieme gamephone CV360, een 'communicator' model met de snelste videokaart ter wereld (voor een GSM) dankzij een apart ingebouwde video-chip.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.