Nieuws
24 augustus 2013 - Nichal Joosse

Nog meer foto's uitgelekt van de iPhone 5C en de iPhone 5S

De afgelopen weken en maanden worden we bestookt met uitgelekte foto's van de iPhone 5C en de iPhone 5S. Of ze echt of nep zijn, valt meestal over te discussiëren. Blogger Sonny Dickson, die in het verleden betrouwbaar bleek te zijn als het gaat om nieuwe apparaten van Apple, plaatste ongeveer 70 foto's op zijn blog. Een Roemeense winkelketen ontving een dummy van de iPhone 5C, waarbij ook officiële persfoto's aanwezig leken te zijn.

Op de foto's van Dickson is goed te zien hoe de iPhone 5C eruit zal komen te zien. De behuizing is van plastic en het toestel is in allerlei kleuren verkrijgbaar. Ook is de 'gouden' iPhone 5S te zien, die een champagne-achtige kleur heeft. Het scherm van de iPhone 5S is ook goed te zien op de foto's, evenals de grootte van het toestel en enkele onderdelen. Duidelijk is dat de iPhone 5S niet van plastic zal zijn.

Er is echter nog niks bekend over de specificaties van beide toestellen. Dickson geeft ook geen enkele specificaties over de toestellen. Als het om de iPhone 5C gaat, spreken de geruchten over een Apple A6-chipset en 1GB werkgeheugen. De camera zou een 8 megapixelsensor moeten hebben. 

Over de auteur: Nichal Joosse