Toestellen
28 februari 2013 - Martijn Derks

Nog meer Alcatel One Touch telefoons

Alcatel One Touch heeft op het MWC laten zien dat ze prima in staat zijn veel (goede) toestellen in de markt te zetten. Wel getelt 13 stuks hebben ze aangekondigd. Dat is behoorlijk meer dan Samsung, die enkel met de Note 8.0 op de proppen kwam. 

Alcatel biedt nu voor ongeveer iedereen een smartphone is verschillende prijsklasse, die behoorlijk onder de prijs van de concurrentie ligt. Ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit van de toestellen, maar ben danig onder de indruk van de specs en de prijs.

One Touch Fire 

De One Touch Fire  is een easy-to-choose, easy-to-use smartphone, leverbaar in zeven heldere kleuren en door z’n compacte design passend in elke broekzak. bij het ontwerpen van deze entry-level smartphone is er bewust voor gekozen om de beginnende gebruiker een simpele, slimme, eenvoudig te gebruiken smartphone-ervaring te bieden. Perfect voor wie wil overschakelen naar een smartphone; het grote 3,5-inch display staat borg voor een comfortabele overzicht. De One Touch Fire beschikt over de populaire Firefox-webbrowser, een 3,2-megapixelcamera en een 1-GHz processor voor probleemloos gebruik van internet. Deze telefoon draait op Firefox OS.

ALCATEL%20ONE%20TOUCH%20FIRE One Touch Fire

One Touch Snap LTE

De power van de One Touch Snap LTE schuilt in ultrasnelle internettoegang via 4G LTE. Ideaal voor online gaming. Het display van de ONE TOUCH SNAP LTE is maar liefst 4,6 inch groot en is perfect om bijvoorbeeld de haarscherpe foto’s te bekijken die zijn gemaakt met de 8-megapixelcamera (2 megapixel aan de voorzijde). De One Touch Snap LTE beschikt over een dual-core 1,4-GHz Snapdragon-chipset voor prima prestaties en is te verkrijgen in vier prachtige kleuren: Bluish Black, Cloudy, Metallic Red en White.

ALCATEL%20ONE%20TOUCH%20SNAP%20LTE One Touch Snap LTE

One touch Snap

Deze smartphone staat z’n mannetje met de kracht van een 1,2-GHz quad-core processor, 42 Mbps netwerksnelheid en een WiFi-display voor big screen beeldweergave. De One touch Snap is het meest krachtige exemplaar van deze serie en geschikt voor gaming of zware applicaties die extra processing power en een groter scherm nodig hebben. Met een 8-megapixelcamera (en 2 megapixel aan de voorzijde) De One Touch Snap is leverbaar in drie kleuren: Silver, Cloudy en White.

Over de auteur: Martijn Derks