Geruchten
12 oktober 2006 - Ron Smeets

Nog langere wachtrijd voor de PS3?!?

Oh jee! Het zal toch niet waar zijn dat we hier in Nederland en de rest van Europa nog langer zullen moeten wachten op de PS3 dan nu al het geval is.

De Spaanse gamingsite MeriStation meldt dat Sony topman Ken Kutaragi recentelijk gezegd heeft dat de voortdurende voorraad en productieproblemen in Amerika en Japan er wel eens voor zouden kunnen zorgen dat Europa de eerste PS3's pas in Mei in ontvangst mag nemen. Nog twee maanden later dan de geplande release in Maart van het komende jaar.

Alhoewel dit bericht (nog) niet bevestigd kan worden door Sony, geeft de soap van enkele weken geleden rondom het wel-niet-wel uitstellen van de Europese release genoeg reden om deze geruchten goed in de gaten te blijven houden.Gerelateerde links:
PS3 komt toch NIET in November
Wederom berichten over tekort aan PS3 consoles
Tekort aan PS3 consoles voorspeld
PS3 komt voor de kerst
PS3 in juni in productie?
PS3 pas in 2007 in de winkels?
Release PS3 in gevaar
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.