Entertainment
09 november 2007 - Ron Smeets

Nog even wennen aan de iPhone

Vanaf vandaag ligt de iPhone in Engeland en Duitsland officieel in de winkels en sommige klanten moeten duidelijk nog even wennen aan het toestel.

De man op die op de de foto hiernaast met de iPhone probeert te bellen terwijl hij het toestel ondersteboven houdt is, en dat is wel een beetje triest, de ‘Technology Correspondent’ van Sky, Ian Woods.

Eerder, zo schrijft hij in zijn review, had ie al ruzie met de beschermende folie die vanuit de fabriek over het display van de iPhone geplakt zit.

Tijdens de eerste gesprekken (met het toestel ‘goed om’) klaagde Ian dat de beller aan de andere kant van de lijn moeilijk verstaanbaar was. Totdat hij er dus achter kwam dat de beschermende folie ook de speaker bedekt. . . Ahum ;-)Gerelateerde links:
Senator die bellen in de auto wilde verbieden crashed...
Prins Charles heeft geen camphone
Voor iedereen die wil weten hoe de iPhone werkt. . .
75% van de vrouwen weet niet hoe een mobieltje werkt
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.