Geruchten
13 juni 2007 - Ron Smeets

Nog eentje dan, de Sony Ericsson W990i

De afgelopen twee dagen lijkt het wel alsof iedereen die mobieltjes en photoshoppen leuk vindt zijn of haar eigen Sony Ericsson concept toestel aan het bedenken is.

Na de K1i, MC700i en twee versie's van de K850i is het nu de beurt aan de W990i, een iPhone Killer concept.

De photoshoppende maker heeft er ook enkele specs bij bedacht en daarbij rekening gehouden met de geruchten die de ronde doen over de Sony Ericsson primeurs van aanstaande donderdag.

De W990i heeft onder andere een 5MP camera met 20x digitale zoom, een 3.5inch VGA touchscreen, ingebouwde GPS, 8GB geheugen, Bluetooth, WiFi, een FM Tuner met RDS en de nieuwste Walkmansoftware. . .

Nu maar hopen dat de ontwerpers van Sony Ericsson er net zo over denken ;-)Gerelateerde links:
Aftellen tot Sony Ericssons 'Next Big Thing'
Nieuwe Sony Ericsson Walkman- en Cybershot phones
SE primeurs in Berlijn: Shinobu, Sofia, Mooi en Anastasia
De Sony Ericsson K1i en MC700i
Nog twee ‘concept’ Sony Ericsson's: de K850i
Sony Ericsson presenteert 5 megapixel toestel op 14 Juni
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.