Accessoires
25 november 2005 - Ron Smeets

Nog eentje dan...

Soms heb je van die onderwerpen waar je een keer iets over schrijft en ineens zie ja daarna overal varianten voorbij komen. Begin deze week schreef ik over de USB kerstboom, twee dagen daarna gevolgd door de USB sneeuwpop.

Omdat het winter is en de feestdagen voor de deur staan doen we er nog eentje: de USB handschoenen en pantoffels. In tegenstelling tot de Kerstboom en sneeuwpop geven deze twee geen licht maar warmte.

Door ze in de USB poort van je PC of Laptop te steken worden de mini-verwarmingselementen in de stof opgewarmd.Gerelateerde links:
Nog meer USB kerstversiering
Mobiele USB kerstboom
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.