Accessoires
29 september 2005 - Ron Smeets

Nog een zonnecel handtas

Welliswaar een ander principe dan die van Joe Hynek waar Cowgirl Elske het vorige week over had, maar ook deze 'loopt' op zonne-energie.

Deze tas laadt echter niets op, maar gebruikt de energie om van binnen op te lichten als je hem open doet zodat mevrouw haar spullen beter kan terugvinden. Gezien de chaos die er over het algemeen in damestassen heerst lijkt mij dat geen overbodige luxe.

De SunTrap tas is ontworpen door technueten van de Brunel University in samenwerking met accesoire ontwerpster Rosanna Kilfedder en wordt voorlopig alleen via haar site verkocht.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.