Nieuws
23 juli 2010 - Ron Smeets

Nog een Windows Phone 7 hands on?

Uhhm, nee niet echt... De meesten van jullie zullen wel weten dat ik af en toe ook videoreviews maak voor de boys van Beste Product waar onder andere Cowboy Dennis ook voor werkt.

Schijnbaar vonden zij mijn Windows Phone 7 hands on ervaring, als een van de eerste Nederlandse bloggers / journalisten leuk genoeg om er ook nog even een samenvattende video over te maken. Geen nieuwe beelden van het toestel of de interface maar gewoon een eerbetoon ;-))) (dat is natuurlijk een grapje voordat jullie denken dat ik naast mijn schoenen ben gaan lopen ;-))))

#hbp_1666040983#

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.