Toestellen
15 januari 2011 - Ron Smeets

Nog een video(p)review van de Sony Ericsson Xperia Play

Tegen de tijd dat Sony Ericsson de Xperia Play officieel gaat onthullen (in Barcelona?) zal de fabrikant waarschijnlijk nog maar weinig nieuws over het toestel kunnen vertellen. De afgelopen weken en maanden is de Xperia Play namelijk al tientallen keren, compleet met foto's en video's in het geruchtencircuit opgedoken.

De volgende bron in deze rij is het Taiwanese ePrice. Zij publiceerden enkele uren geleden namelijk een videopreview van de Sony Ericsson Xperia Arc, in twee delen. In totaal bijna drie en een halve minuut kijkplezier.

http://www.youtube.com/watch?v=SRpxzam1t48http://www.youtube.com/watch?v=MjuCrg03Cnc

Hieronder nog een aantal mooie foto's van de Xperia Play: SE-Xperia-Play-ePrice-a SE-Xperia-Play-ePrice-b SE-Xperia-Play-ePrice-d SE-Xperia-Play-ePrice-g

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.