Toestellen
29 oktober 2009 - Ron Smeets

Nog een videopreview van de N900

Er zijn al veel, ook hele lange, videopreviews van de Nokia N900 gemaakt. Het opvallende aan die van de boys van PhoneArena is dat ze het toestel ook echt als 'Internet Tablet met 3G en belfunctie' hebben gereviewd.

Op zich een prima invalshoek, maar helaas denk ik dat de meeste potentiele kopers de N900 toch vooral als een Smartphone zullen zien. De bewering dat het toestel, voor een Internet Tablet, 'lekker licht' is, zal dan ook door velen niet zo geinterpreteerd worden. Voor een Smartphone is hij namelijk behoorlijk zwaar ;-) De video:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.