Geruchten
22 maart 2012 - Ron Smeets

Nog een 'vermeende' Samsung Galaxy S III (i9300) foto gespot

Ja hoor, ook vandaag duikt weer een foto op van een nieuwe Samsung die dan ook weer direct in verband gebracht wordt met de Galaxy S III. De link die nu gelegd wordt is het typenummer. Eerdere geruchten spraken over de i9300 als zijnde de Galaxy S III.

Natuurlijk is dat officieel nog niet bekend maar de gedachtengang lijkt logische, de eerste Galaxy S was de i9000, de SII had als typenummer i9100 en de Galaxy Nexus moest het doen met i9200. De opvolger, Galaxy S III zou dan dus wel eens de i9300 kunnen worden. En die, de i9300 dus, zou op de foto hiernaast te zien zijn, zo luiden de geruchten, vandaag. 

De foto toont een Samsung toestel dat qua uiterlijk nauwelijks lijkt op de eerder (deze week) gelekte afbeeldingen van de Galaxy S III en lijkt eigenlijk meer op een kleinere variant van de Galaxy Note.

Als dit dus inderdaad de Galaxy S III zou blijken te zijn, dan ziet hij er niet zo vernieuwend uit. Eerdere geruchten praken al over een scherm zonder randen aan de zijkant met een resolutie van 1280 x 720p. Op het sdherm is wel het applicatie menu van Android ICS te zien, met TouchWiz accenten. Opvallend is ook dat het Samsung logo nu onder het scherm geplaatst is, daar waar bij de vorige modellen de fysieke home-button zat. Enfin, allemaal speculatie. Voor hetzelfde geld is (ook) deze foto fake of wordt dit een 'Note' of andere Galaxy S variant.

Een grote foto:

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.