Geruchten
25 augustus 2007 - Ron Smeets

Nog een software unlocktool voor de iPhone

Na het bericht van gisteren over de succesvolle test door Engadget van iPhoneSimFree's software unlock tool voor de iPhone heeft het Ierse Uniquephones aangekondigd dat men vandaag (zaterdag 25-8) tussen 18 en 20u (Europese tijd) hun versie van de software unlock voor de iPhone zal uitbrengen.

De tool van Uniquephones gaat tussen de 25 en 50 dollar kosten en zal te downloaden zijn vanaf een speciaal hiervoor ingerichte website, iPhoneUnlocking dot com. Daar kun je al geruime tijd je email-adres en IMEI nummer (van de iPhone) achterlaten om uitgenodigd te worden zo gauw als de software beschikbaar komt.

Naar eigen zeggen hebben inmiddels ruim 450.000 iPhone bezitters zich ingeschreven. Ik ben benieuwd!Gerelateerde links:
iPhoneSimFree software unlocktool voor iPhone WERKT!!!
Hardware unlock handleiding voor de iPhone
iPhone Sim Free belooft nog deze week unlock software
GPS, geen SIM lock en 3G populairste iPhone wensen
iPhone unlocked voor Europese sims
iPhone lock en koppelverkoop ter discussie in de VS
iPhone unlock software bijna klaar
SIM lock van de iPhone gekraakt?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.