Accessoires
06 september 2010 - Ron Smeets

Nog een Samsung Galaxy Tab preview uit Berlijn

Een van de grootste mobiele nieuwtjes op de IFA was ongetwijfeld de lancering van de Samsung Galaxy Tab. Cowboy Harold kon er vorige week al even mee spelen en schreef toen ook al over zijn eerste ervaringen ermee.

Dit keer is het de beurt aan Ger van het Beste Product. In tegenstelling tot Harold is Ger geen Apple freak ;-)) en hij kijkt er dus iets anders naar. Dat neemt niet weg dat ook zijn eerste indruk van de Samsung Galaxy Tab behoorlijk positief is.

Vooral het gewicht, de belfunctionaliteit, de aanwezigheid van een camera (twee eigenlijk), Flash support én de soepel werkende User Interface vielen Ger op. Heronder kun je zijn videopreview bekijken. Mmmh, ik kan niet wachten tot ik er zelf eentje in mijn handen krijg om hem te vergelijken met twee andere tablets die ik momenteel test, de iPad (natuurlijk) en een Windows XP model uit China ;-) #hbp_2010870450#

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.