Accessoires
11 juli 2007 - Ron Smeets

Nog een reden. . .

. . .waarom Burger King beter is dan McDonalds: Je kunt er gratis je mobieltje opladen, mits je natuurlijk een Nokia, Sony Ericsson, Samsung of Motorola hebt.

OK, nu duurt het gemiddelde bezoek aan een fast-food restaurand, drive-through niet meegerekend, slechts een minuut of twintig, maar als je accu leeg is kan dat net lang genoeg zijn iom de rest van de dag, na de lunch, weer bereikbaar te zijn.

Voorlopig alleen nog gesignaleerd in bij Burger King op de Filippijnen, maar hopelijk snel ook bij Burger King's hier in de buurt ;-)Gerelateerde links:
Oplaadstation voor in de auto
Smart oplaadstation voor GSM's
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.