Geruchten
12 september 2007 - Ron Smeets

Nog een RAZR-achtige Motorola: de ROKR W5

Hoewel Motorola onlangs nog liet weten dat men geleerd heeft van de fout om een succesvol toestel te lang uit te melken (lees: de tientallen RAZR varianten) heeft het er alle schijn van dat dit nog niet doorgedrongen is bij de ontwikkel afdeling van de Amerikaanse toestelmaker.

Zie hier een volgende RAZR variant. Voor het gemak noemen ze hem welliswaar de ROKR W5, maar het toestel is overduidelijk wederom gestoeld op het model van de RAZR. . . zucht!

Zelfs de specs zijn, zeker voor een musicphone, wat de ROKR toch moet uitstralen, bijzonder ondermaats. Ik bedoel, 20MB intern geheugen (wel met microSD optie), EDGE (2.5G), een 1,9 inch intern display (176x220), een extern display van 96 x 85 pixels en een 1.3 Megapixel camera!?! Nee, ook dit toestel zal de dalende verkoopcijfers van Motorola echt niet kunnen keren.

Het is natuurlijk nog een gerucht dus we kunnen Motorola nog het voordeel van de twijfel geven als blijkt dat deze 'tigste' RAZR variant uiteindelijk niet blijkt te bestaan.Gerelateerde links:
Motorola ROKR E7 gespot?
Motorola-Nintendo GSM
Nieuwe Motorola wordt de RAZR Z8
Multimedia (iPhone killer) toestel van Motorola
Kijk, een paarse RAZR
Nieuwe Motorola StarTac op komst
Motorola RAZR V6 Maxx
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.