Geruchten
08 juli 2007 - Ron Smeets

Nog een 'Prada' van LG in de maak

De geruchten worden steeds sterker dat LG direct na de zomer een Prada-achtige Windows Mobile 6 Smartphone op de markt zal brengen.

Veel meer dan dat het toestel, net als de LG Prada, dus een volledig touchscreen voorzijde heeft met alleen twee beltoetsen aan de onderzijde van het scherm is nog niet bekend. In hoeverre hij lijkt op het toestel dat in Maart gespot werd, de KS20 weet ik niet, maar dat was ook een full-touchscreen WM6 device.

Gesproken wordt verder over multi-band GSM met UMTS en wellicht HSDPA support. Over de WiFi functie wordt gezegdf dat dit, afhankelijk van de provider die het toestel gaat leveren, geactiveerd wordt. Als dat zo is wordt het dus goed uitkijken via welke Telco je dit toestel straks gaat aanschaffen.

Welk typenumer of naam deze nieuwe LG Smartphone gaat krijgen is nog niet bekend. Datzelfde geldt voor de prijs. De mogelijke Europese releasedatum die genoemd wordt is 'September 2007'. Wordt vervolgd. . .Gerelateerde links:
iPhone naast de LG Prada
LG Prada eerste indruk
'De iPhone is beter dan de Prada'
17 Regels voor het mogen verkopen van de LG Prada
LG en Prada houden van elkaar
LG Prada (KE850) officieel aangekondigd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.