Geruchten
27 september 2007 - Ron Smeets

Nog een P3i concept

Dit is al de derde of vierde (ben de tel kwijt ;-)) dus zou je bijna gaan geloven dat er inmiddels wel eentje bij zit die in de buurt van de waarheid komt.

Helaas zijn het nog steeds allemaal concepten en/of producten van creatieve geesten die Sony Ericsson een warm hart toedgragen.

Deze (foto) P3i heeft ook weer een lijstje met indrukwekkende specs. Tja, als je je creatieviteit de vrije loop laat is natuurlijk alles mogelijk.

Mmmhh, dan valt onderstaand lijstje eigenlijk nog wel mee, als ik er zo over nadenk;-)

- Symbian UIQ3.2

- 2.8 inch VGA touchscreen display

- Bluetooth met A2DP

- WiFi

- VoIP

- 332Mhz processor

- UMTS en HSDPA

- 5 Megapixel camera met AutofocusGerelateerde links:
Nog een P3i concept
Sony Ericsson P3i al op komst?
Nog een P3i concept gespot
Concept CyberShot GSM, de CS1i
Nog een K1i concept toestel
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.