Geruchten
29 mei 2007 - Ron Smeets

Nog een P3i concept gespot

Vorige week doken op een Chinese site een drietal foto's op van wat de Sony Ericsson P3i zou moeten worden. Op zich een onwaarschijnlijk gerucht omdat de onlangs geintroduceerde P1i pas over enkele maanden in de winkels verwacht wordt.

Inmiddels is nog een toestel gespot dat door een van de forumbezoekers op Esato (login voor fotoviewing nodig) als een conceptmodel van de P3i gezien wordt.

Het betreft hier (foto's boven en na de klik) een toestel dat voorzien zou zijn van een afneembaar keypad zoals dat ook bij de P800, P900 en P910 het geval is. Op de foto's is ook te zien dat het display weer een stuk groter is dan dat van de P1i.

Deze 'P3i' lijkt in geen velden of wegen op het toestel dat vorige week opdook dus het waarheidsgehalte van deze geruchten neem ik in ieder geval vooralsnog met een behoorlijke korrel zout. Maar wel heerlijk om al die geruchten te zien opduiken ;-)Gerelateerde links:
Sony Ericsson P3i al op komst?
Sony Ericsson M610 / P700 is dus de P1i
Uitgebreide video (p)review van de P1i
Filmpjes van de vier nieuwe Sony Ericsson's
Nieuwe foto van de Sony Ericsson Lizy?
Nieuwe (mini)foto van de Sony Ericsson 'Sofia'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.