Toestellen
25 februari 2011 - Ron Smeets

Nog een Nokia E7 hands on video

Het duurt nog ruim een maand voordat de Nokia E7 in de winkels ligt. Los van alle perikelen rondom Nokia en diens adoptatie van Windows Phone 7 als primaire smartphone OS voor de toestellen die waarschijnlijk later dit jaar (op Nokia World wellicht?) gepresenteerd gaan worden kijk ik, en velen met mij, toch vol verwachting uit naar de komst van deze (laatste?) Symbian smartphone uit Finland.

Zelf heb ik het toestel ook al enkele keren, kort, in mijn handen gehad en die ervaringen waren, ondanks dat de software nog (lang) niet final was, bijzonder positief. Hieronder kun je wederom een, ruim vijf minuten, durende phands on video van de Nokia E7 bekijken.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.