Toestellen
25 september 2005 - Ron Smeets

Nog een nieuwe Walkmanphone van Sony?!

Gisteren meldden wij al het gerucht over de W850 als een mogelijke opvolger voor de W800 Walkmanphone van Sony Ericsson. Vandaag komt daar de W900 bij en wordt het door ons ge-uitte vermoeden dat Sony Ericsson snel wil profiteren van de missers van hun concurrenten alleen maar sterker.

Zoals op de foto hiernaast duidelijk te zien is, is deze Walkmanphone een clamshell model.

Het toestel heeft 300Mb intern geheugen en natuurlijk een Memory Stick optie voor nog meer MP3 plezier, een Bluetooth poort voor draadloze speakers en een 2MP cam.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.