Geruchten
30 december 2007 - Ron Smeets

Nog een nieuwe Sony Ericsson gespot?

Op de valreep van dit jaar hebben de boys van JustAMPBlog nog een spy-pic (klik op de foto hiernaast voor een grotere versie) van een onbekend Sony Ericsson toestel in hun mailbox gevonden.

Wat opvalt, behalve het bekende gebrek aan scherpte van de foto, is dat het keypad lijkt op een kruising tussen die van de P1i en de K810i. Echter, de positionering van de numerieke toetsen, 4 cijfers op 1 rij, doen mij toch sterk vermoeden dat het hier gaat om een fake ontwerp of Chinese namaak.Gerelateerde links:
Nieuwe Sony Ericsson Z660i clamshell gespot?
Sony Ericsson ziet geen heil in goedkope toestellen
Toch nog nieuwe toestellen van Sony Ericsson in 2007?
Eerste foto’s van een nieuwe Walkman Phone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.