Toestellen
19 oktober 2006 - Ron Smeets

Nog een nieuwe LG, de Shine

Voor wie dacht dat LG alleen nog maar zwarte toestellen kon maken is hier het bewijs dat de Koreanen ook nog uit een ander vaatje kunnen tappen. In dit geval een vat met glimmend metaal.

De Shine, alias SV420, LV4200 of KV420, is met 13mm een relatief dunne slider met 2.2 inch QVGA display, 2MP camera multimedia speler met 1Gb opslagruimte, 2G ondersteuning en mobiele betaalsoftware van het Koreaanse M-Bank.

Voorlopig zal de Sine alleen in Korea te koop zijn, maar laten we hopen dat ze bij LG geleerd hebben van de wereldwijde roep om de Chocolate, enkele maanden geleden.

Meer foto's:Gerelateerde links:
Witte slider van LG
LG designers in de prijzen
Witte, Roze en Luxe Chocolate op komst
Special edition van de Chocolate II
LG stort zich op mobiele toestelmarkt
5MP design camphone van LG
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.