Toestellen
20 november 2006 - Ron Smeets

Nog een nieuwe i-mate Smartphone

De afgelopen drie weken heeft i-mate al een tweetal nieuwe Smartphones aangekondigd, de 'L' en 'K-Jar' doken respectievelijk in Barcelona en het geruchtencircuit op.

In Dubai presenteerde i-mate enkele dagen geleden de JAQ3, een Windows Mobile Smartphone die, behalve dat hij veel lijkt op de Motorola Q, net als de 'L' bedoeld is voor het mid-range segment van de Smartphone markt. Zoals de naam verder doet vermoeden is het de beoogde opvolger van de JAQ.

De JAQ3 heeft een 2.4inch QVGA display, 2MP camera, quad-band GSM met GPRS en EDGE support, WiFi, Bluetooth en multimedia player functie. Daarnaast beschikt de JAQ3 ook over de nodige 'business' software zoals push e-mail, Windows Live Mail en -Messenger, Office Mobile en IE Mobile en natuurlijk een volwaardig QWERTY toetsenbord.

De JAQ3 is voorlopig alleen in het 'Midden-Oosten' te koop. Over een eventuele Europese release-datum is nog niets bekend.Gerelateerde links:
Nieuwe E-TEN Smartphone op komst
Nieuwe midrange Smartphone van i-mate
Nieuwe i-Mate Smartphone, de K-Jar
Gratis software voor je smartphone
Kleinste Windows Mobile Smartphone
Motorola Q komt niet naar Europa
Aanbod smartphone games groeit snel
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.
Warning: include(cookie_banner.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314 Warning: include(): Failed opening 'cookie_banner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314