Geruchten
23 februari 2014 - Ron Smeets

Nog een nieuwe Huawei gespot

Er is al heel wat Huawei nieuws in de verschillende geruchtenmolens opgedoken en de fabrikant heeft daar zelf ook flink aan bijgedragen. Vannacht heeft het beruchte evleaks een foto van mogelijk nog een nieuwe Chinese smartphone online gezet. Over de juistheid van het kiekje is natuurlijk nog niets te zeggen.

Opvallend is de afwezigheid van het logo van Huawei en het feit, maar dat kan aan mij liggen, dat ik het toestel wel heel erg veel vind lijken op de HTC One (of All New One). Oordeel zelf maar.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.