Toestellen
14 oktober 2006 - Ron Smeets

Nog een lelijke SideKick3

Ja ja, smaken verschillen. Dat weet ik ook. Toch kan ik niet anders zeggen dan dat ik de laatste 'special edition' uitvoeringen van de SideKick3 foeilelijk vind. Gelukkig zijn deze versies niet voor de Nederlandse markt bedoeld, als de SideKick 3 hier al uitgbracht gaat worden.

De kotsgroene versie (hier op de achtergrond) heb ik jullie al eerder getoond. Nu blijkt dat er ook nog een zwarte versie uit gaat komen met een paar dozijn afdrukken van lippen er op (alsof hij bedolven is door kusjes van een aanbidder). Zo op het eerste gezicht heeft dat zwart-rode design ook wel wat weg van de kop van de 'Sith' uit het eerste deel van Star Wars, The Phantom Menace.

Zo mogelijk nog lelijker zijn de paarse (of oud-roze) numerieke toetsen. Dat kleurt lekker bij de rode accenten. Nee, dit zijn duidelijk geen SideKicks waar ik mee gezien zou willen (en durven) worden.Gerelateerde links:
Kotsgroene SideKick III op komst ?!
Zwarte SideKick III eventjes op eBay
Sidekick III wist je credit cards
Paris Hilton showed haar nieuwe Sidekick
Sidekick 3 display gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.