Geruchten
19 maart 2012 - Ron Smeets

Nog een kiekje van de Samsung Galaxy S III gelekt

De afgelopen dagen zijn wederom wat kiekjes van wat vermoedelijk, als de geruchten en bronnen het bij 't juiste eind hebben, de Samsung Galaxy S III zou zijn.

Over de echtheid van de afbeeldingen kan nog niets met zekerheid gezegd worden, maar ook dit nieuwe kiekje, dat dit weekend online opdook, wil ik jullie natuurlijk niet onthouden. Kijk en oordeel zelf maar.

Behalve de nieuwe foto worden ook weer enkele specs genoemd. Net als in de eerdere geruchten zijn de quad core processor (Exynos 4412), 2GB RAM, een 12 megapixel camera en een 2250 mAh accu ook nu weer van de partij, evenals Android 4.0 (ICS) en de aanname dat de Galaxy S III slechts 8mm 'dik' zal zijn. Afwachten op de eerste officiële berichten uit het Samsung kamp, die mogelijk pas voor 22 mei gepland staan, is het enige dat we kunnen doen.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.