Toestellen
24 augustus 2007 - Ron Smeets

Nog een K1i concept toestel

Tja, het nadeel, voor zover ee daarvan mag spreken, van het feit dat Sony Ericsson met de P1i een nieuwe vorm van typeaanduiding gestart is, is natuurlijk dat de creatievelingen die aan de lopende band met behulp van Photoshop hun eigen 'concept toestellen' bedenken dezelfde typenamen gebruiken.

Zo is dit (foto) alweer de tweede K1i die we tegenkomen en we hebben ook al de P3i (2x), Px, CS1i en W3i gezien.

Neemt niet weg dat deze K1i er bijzonder fraai uitziet met een 5MP camera (3x optische zoom), 'P1i-achtig' qwerty toetsenbord groot display en RVS behuizing. . .

Via: JustAMPGerelateerde links:
Concept toestellen: Nokia N74 en Sony Ericsson K900i
Sony Ericsson Px concept
De Sony Ericsson K1i en MC700i
Sony Ericsson W3i concept Walkmanphone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.